+40 724 603-603 
         +40 728 558-800 

          sales@agrodot.ro

                                       Luni - Sâmbătă între orele 9:00 și 18:00

Garanții

6.1. Toate produsele comercializate de către magazinul online www.agrodot.ro beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și condițiilor comerciale ale producătorilor și distribuitorilor - toate produsele sunt noi (cu excepția celor resigilate), în ambalaje originale. Garanția produselor comercializate de către www.agrodot.ro este asigurată de către service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producătorilor, prin predarea acestora în cazul lipsei conformității, către centrul de preluare al garanțiilor agrodot.ro sau direct către centrele de service autorizate specificate în certificatul de garanție.

6.2. Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de garantia legala de conformitate, specifica legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

6.3. Produsele predate in centrul de preluare garantii agrodot.ro care nu sunt ridicate in termen de 90 de zile de la data instiintarii de ridicare, vor intra in proprietatea agrodot.ro sau se va percepe o taxa de depozitare de 10 lei / saptamana.

Returnarea produselor

7.1. Returnarea produselor se supune legiilor în vigoare precum și unei politici proprii de returnare în unele cazuri.

7.2. Toate detaliile despre returnare se regăsesc pe pagina dedicată: https://www.agrodot.ro/garantie-retur