+40 724 603-603 
         +40 728 558-800 

          sales@agrodot.ro

                                       Luni - Sâmbătă între orele 9:00 și 18:00

Modalități de plată


Puteti cumpara produse din magazinul nostru folosind urmatoarele metode de plata:

​​​​​​​

Visa & mastercard

Plata cu card, online sau la sediul nostru

Mosaic Project S.R.L. comercializeaza online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.euplatesc.roIn acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online. Prin solutia EuPlatesc puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, direct pe site-ul nostru in deplina siguranta


Plata in rate

FINANȚARE TBI Credit:


 Fara avans

 Varsta minima de 18 ani

 Suma minima finantata 600 lei

 Suma maxima finantata 25000 lei

 Vechime de minim 3 luni


 Simulator DOWNLOAD!​​​​​​​


​​​​​​​

Ordin de plata sau depunere in cont

Plata prin Ordin de plata(transfer bancar) pe baza facturii proforme dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul Mosaic Project S.R.L. a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastre, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.


Depunere in cont

Plata se face in baza facturii proforma emise de catre Mosaic Project S.R.L. dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Plata se face prin depunere in unul din conturile Mosaic Project S.R.L. prezente pe factura proforma direct la sediul unei banci comerciale. Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul Mosaic Project S.R.L. a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe dispozitia de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

​​​​​​​

Plata Ramburs (numerar la curier)

Puteti achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate la livrare. Contravaloarea acestui serviciu este de 10 RON inclusiv TVA. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

Ordin de plata sau depunere in cont

Plata prin Ordin de plata(transfer bancar) pe baza facturii proforme dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul Mosaic Project S.R.L. a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastre, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.


Numerar la sediul nostru

Puteti achita numerar sau cu card produsele comandate direct la sediul nostru.