+40 724 603-603 
         +40 728 558-800 

          sales@agrodot.ro

                                       Luni - Sâmbătă între orele 9:00 și 18:00

Livrare


​​​​​​​

​​​​​​​

  • Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza doar in Romania, in toata tara prin firme private de curierat, Urgent Cargus sau Fan Curier Express
  • Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 24 ore şi maxim 30 de zile , din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plata cu cardul, avans)
  • Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru electronic este de 3-15 zile din momentul inregistrarii comenzii. In conditii speciale Mosaic Project SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.
  • Toate produsele sunt însotite de certificat de garanţie. Factura fiscală se va emite pe suport de hartie.
  • Mosaic Project SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Mosaic Project SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzuantelor legii romanesti.
  • Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Mosaic Project SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Mosaic Project SRL de la acest client.
  • În cazul livrărilor prin curierat rapid este recomandat ca după recepționarea comenzii, produsul (produsele) să fie verificate pentru a nu prezenta defecțiuni fizice cauzate de transport. De asemenea, se recomanda verificarea produsului din punct de vedere al specificatiilor, accesoriilor cu care este livrat si al functionalitatii - in cazul unor lipsuri sau neconcordante se va proceda conform datelor mai jos mentionate. Este recomandat ca verificarea să fie făcută imediat după recepționarea comenzii, iar sesizarea făcută in maximum 48 de ore de la receptionare, la adresa de e-mail: sales@agrodot.ro. Sesizarea trebuie să conțină informații despre comandă, despre starea produsului și de preferat câteva poze cu produsul / ambalajul cu probleme.
  • * Acest termen este aplicabil și pentru comenzile ridicate din showroom și ale căror produse nu au fost verificate la bancul de proba.
  • În momentul efectuării unei comenzi online, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus